Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a gaudir del Carnaval

Tot a punt per a gaudir del Carnaval

26/02/2019

De l’1 al 6 de març, les disfresses ompliran els carrers de la vila convertint la celebració en una de les més participatives de la comarca de l’Anoia

El proper divendres dia 1 de març es donarà el tret de sortida a la celebració del Carnaval. A partir de les 18 hores el jovent de Piera organitza una Karaokeval Party, una festa a la Nau del Sanahuja que convida a tothom a cantar alguns dels temes més destacats de la història.

Els actes més participatius s’espera que arribin el cap de setmana. Dissabte dia 2 de març hi haurà la gran Rua de Carnaval que sortirà a les 18 hores del Gall Mullat i desfilarà pels carrers de la vila fins a la plaça de la Creu. Com en anteriors edicions, hi haurà premis a les millors carrosses. Les persones interessades en participar-hi cal que formalitzin la inscripció de forma presencial a l’Ajuntament o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El fi de festa es farà a la Nau de Cal Sanahuja amb animació, photocall i actuacions diverses. A partir de les 22 hores hi haurà festa disco també al mateix equipament.

Diumenge 3 de març serà el torn dels més petits. A partir de les 17.30 hores se celebrarà el Carnaval infantil a la nau de Cal Sanahuja amb animació i xocolatada per a tothom. El Rei Carnestoltes s’acomiadarà dels pierencs i pierenques dimecres dia 6 de març a partir de les 20 hores amb el tradicional enterrament de la sardina que organitzen cada any els Diables de Piera.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2018 rua dissabte

Arxius adjunts