Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda del projecte Tocatta amb un concert a l’escola Herois del Bruc

Cloenda del projecte Tocatta amb un concert a l’escola Herois del Bruc

27/02/2019

Aquesta ha estat la novena edició d’aquesta activitat en què participen l’Aula Municipal de Música i els alumnes de 5è de primària dels centres educatius

El passat dilluns dia 25 de febrer, l’escola Herois del Bruc va acollir el concert final del projecte Tocatta. Aquest curs 2018-2019 s’ha celebrat la novena edició d’aquesta iniciativa en la qual col·laboren l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i l’alumnat de cinquè de primària dels centres educatius de Piera.

En aquesta ocasió s’ha treballat el conegut tema Guantanamera, amb la intenció que el públic del concert pugui participar també en el concert cantant la tornada.

Tocatta és un projecte que vol acostar la música instrumental als infants. Per als alumnes suposa una activitat que trenca amb la rutina habitual que tenen a l’escola. A més, el fet d’oferir un concert davant els seus companys i familiars els aporta un valor afegit de concentració i motivació.  

Arxivat a: Educació
Tocatta Herois
Tocatta Creixa
Tocatta Les Flandes
Tocatta Apiaria