Portada > Actualitat > Notícies > L’enterrament de la sardina tanca la celebració del Carnaval

L’enterrament de la sardina tanca la celebració del Carnaval

07/03/2019

La comitiva fúnebre va sortir de la plaça Jove i va recórrer el centre de la vila fins a la plaça del Peix on es va organitzar una sardinada popular

Coincidint amb el dimecres de cendra, els Diables de Piera van organitzar l’enterrament de la sardina, l’acte que cada any acomiada la celebració del Carnaval. La comitiva fúnebre va sortir a les vuit del vespre de la plaça Jove i va recórrer els carrers del centre de la vila fins arribar a la plaça del Peix on es van llegir els tradicionals versots dels Diables. Posteriorment, es va organitzar una sardinada popular de la qual van poder gaudir tots els presents.

L’enterrament de la sardina tanca gairebé una setmana de festa durant la qual molts pierencs i pierenques han sortit al carrer disfressats i han participat en els diferents actes del Carnaval. Amb aquesta cloenda s’acomiada la celebració i es dóna la benvinguda a la Quaresma.

 

Arxivat a: Festes
Enterrament de la sardina 2019
Enterrament de la sardina 2019
Enterrament de la sardina 2019
Enterrament de la sardina 2019
Enterrament de la sardina 2019

Arxius adjunts