Portada > Actualitat > Notícies > Reivindicant la igualtat de drets en el Dia Internacional de la Dona

Reivindicant la igualtat de drets en el Dia Internacional de la Dona

11/03/2019

La pintura d’un mural, una cercavila i la lectura del manifest van ser només algunes de les propostes organitzades per a commemorar el 8 de març

La vila de Piera va celebrar la jornada del 8 de març amb una programació d’activitats que pretenien sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de lluitar contra les desigualtats encara existents entre homes i dones. Els actes van estar organitzats, de forma conjunta, per l’Associació de Dones de Piera, l’Associació de Dones dels Hostalets de Pierola i les Falconeres de Piera.

El mateix divendres al matí es va pintar un mural a la plaça de la Ronda de Ponent dels Hostalets amb la Kènia Boada. A la tarda, a partir de les 19 hores, els pierencs i pierenques van poder participar en una cercavila reivindicativa que va finalitzar a la plaça del Peix, on es va fer una lectura conjunta del manifest i es va poder gaudir de les actuacions de l’Escola de Teatre de Piera, l’Escola Blue Moon, els Falcons de Piera, els Gegants de Piera,els  Tambors i els Diables. La jornada va continuar amb una botifarrada popular i un concert a càrrec de Maria Fortuny i el Pubill del Raval. En finalitzar les actuacions musicals, va haver-hi música amb dj amb servei de bar fins ben entrada la matinada.

Els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona es van allargar a dissabte amb la representació de l’obra Criatures al Teatre Foment de Piera, a càrrec de la companyia Gresol. També dissabte es va inaugurar l’exposició Ecofeminisme que es pot visitar al passadís del teatre fins al proper dia 24 de març.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019
Dia Internacional de la Dona 2019