Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant els valors en l’esport

Fomentant els valors en l’esport

12/03/2019

Professionals de la comarca de l’Anoia van participar en una trobada durant la qual van exposar la seva història de vida

El passat dia 1 de març, en el marc del projecte ‘El valors en l’esport’, l’alumnat dels PFI-PTT d’Igualada, de l’Anoia Sud i de la Mancomunitat de municipis de l’Alt Penedès van participar en una trobada a la Societat Foment de Piera. L’objectiu era promoure els valors del respecte, la humilitat, l'esforç, la superació, l'ambició, el treball en equip i el fet d'aprendre dels errors i fomentar els valors positius que influeixen en el creixement personal del jovent.

Professionals de la comarca de l'Anoia van exposar  la seva història de vida com a esportistes o relacionada amb el món de l'esport. Els alumnes van gaudir de les experiències d’en Carlos Vico, especialista en supervivència extrema; van escoltar ‘Com decideixo?’,  a càrrec de la periodista pierenca de Catalunya Ràdio,  Maria Guixà; i van conèixer el també pierenc Isaac Mateos, subcampió de d’Espanya de ciclisme adaptat. A partir de la seva ‘Superació personal basada en l’esport’, l’alumnat va poder conèixer el funcionament de la seva handbike, que gentilment va portar a la jornada. Els ponents van ser obsequiats amb una rosa de ferro, elaborada per l’alumnat de fabricació mecànica i embolicat pels alumnes de comerç.

El projecte finalitzarà el proper 29 de març amb un jornada esportiva a l’Estadi Atlètic d’Igualada. En el marc d’aquesta jornada es farà el lliurament de premis que anirà a càrrec d’autoritats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament d’Igualada i de tots aquells que integren la Xarxa TET de l’Anoia Sud i la Mancomunitat de l’Alt Penedès.

Arxivat a: Educació
Projecte Els valors en l'esport
Projecte Els valors en l'esport
Projecte Els valors en l'esport
Projecte Els valors en l'esport
Projecte Els valors en l'esport
Projecte Els valors en l'esport