Portada > Actualitat > Notícies > Nou curs de català per a persones que hagin fet el nivell bàsic 1

Nou curs de català per a persones que hagin fet el nivell bàsic 1

13/03/2019

El proper dilluns 18 de març s’obrirà el termini per a formalitzar la inscripció al Centre de Serveis la Bòbila

Del 2 d’abril al 20 de juny, s’oferirà a Piera un curs de català de nivell bàsic 2. Es tracta d’una formació destinada a persones que hagin estudiat el nivell bàsic 1 i que estiguin interessades en ampliar els seus coneixements. El curs, de 45 hores de durada, s’impartirà els dimarts i dijous de 18 a 20.15 hores a La Nau (carrer Copèrnic, 12). Els alumnes obtindran un certificat homologat que és vàlid en cas que s’hagi de sol·licitar un informe d’arrelament.

El preu del curs és de 13,57 euros. Hi haurà descomptes per a les persones jubilades, que només hauran d’abonar 7,53 euros, i també per a les persones aturades, per a les quals tindrà un cost de 5,12 euros.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar al Centre de Serveis la Bòbila (avinguda de la carretera d’Igualada, 2) a partir del dia 18 de març. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o visitar el web www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat.

Arxivat a: Educació
Connecta't al català

Arxius adjunts