Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d'inscripció per a participar en la Cursa dels Covards

Obert el termini d'inscripció per a participar en la Cursa dels Covards

19/03/2019

La vuitena edició d’aquesta prova esportiva se celebrarà el dia 19 de maig a la Pineda de Can Ferrer del Coll, al Bedorc

Aquest 2019 se celebrarà la vuitena edició de la Cursa dels Covards, una prova que es consolida com una de les més participatives de la comarca de l’Anoia. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 19 de maig i sortirà, com ja és habitual, de la Pineda de Can Ferrer del Coll, al nucli del Bedorc.

Un any més, la prova comptarà amb dues modalitats: la cursa i la caminada. En el primer cas, els esportistes hauran de recórrer una distància de 17,5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 600 metres. En el cas de la caminada, els participants faran un recorregut de 10 quilòmetres amb 350 metres de desnivell positiu.

Els organitzadors han obert el termini d’inscripcions i l’aforament és limitat. Fins al dia 30 d’abril el preu per als adults serà de 12 € i, en el cas de la cursa, inclourà una assegurança, tres avituallaments, l’esmorzar i un obsequi. Passada aquesta data, en cas que hi hagi places disponibles, el preu serà de 15 €. En el cas de la caminada, els menors de 16 anys també podran participar-hi a un preu de 6 € que inclourà l’esmorzar i un obsequi.

Les inscripcions es poden formalitzar al web http://www.elbedorc.com.

Arxivat a: Esports
7a Cursa dels Covards
VIII Cursa dels Covards