Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions per als nous tallers educatius de la Biblioteca de Piera

Inscripcions per als nous tallers educatius de la Biblioteca de Piera

19/03/2019

L’equipament ofereix noves propostes formatives relacionades amb el cinema, el disseny i la gestió de les emocions per a infants i joves

En la línia de seguir treballant per a oferir a infants i joves l’oportunitat de conèxier, experimentar i crear continguts entorn diferents disciplines i matèries, la Biblioteca de Piera enceta un nou catàleg d’activitats ludico-formatives per aquest darrer trimestre del curs escolar. La inscripció als tallers és gratuïta però cal fer-la prèviament en els terminis establerts, Només s’admetran dos infants per sol·licitud.

Entre les diferents opcions de tria destaquen propostes com “Figures en 3D sense impressora” per introduir-se en el modelatge i la impressió 3D a través del dibuix amb el llapis 3D; una altra proposta és “El llenguatge de les emocions”, un taller d’expressió emocional per aprendre a identificar, explicar i expressar les emocions per tal de gestionar-les millor.

La darrera és “Construïm mirades” per a nens i nenes de 4 a 6 anys. Es tracta d’una iniciativa en la qual els infants s’endinsaran en la descoberta del cinema i de les arts audiovisuals fent un tastet d’algunes de les difernts tècniques que s’utilitzen. Crearan imatges a partir de figures geomètriques que prendran ritme i moviment, practicaran aspectes relacionats amb la mímica i l’expressió corporal i experimentaran amb els sons i les músiques per introduir el concepte de banda sonora. Les inscripcions per a participar en aquesta proposta s’obriran dimecres dia 20 de març. L’activitat es durà a terme els dimecres 3, 10 i 24 d’abril de 18.15 a 19.15 hores. Les places són limitades.

A més d’aquestes iniciatives, també s’ofereix a nens i joves la possibilitat d’aprendre a jugar als escacs i participar en els clubs de lectura destinats a infants i joves des de P2 fins a 2n d’ESO.

Arxivat a: Cultura, Educació
Extraescolars Biblioteca de Piera