Portada > Actualitat > Notícies > Piera s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar

Piera s’adhereix al Pacte contra la segregació escolar

19/03/2019

La iniciativa vol recollir propostes dels diferents agents de la comunitat educativa que ajudin a garantir el dret a una educació de qualitat i en igualtat d’oportunitats

El passat dilluns dia 18 de març, el Parlament de Catalunya va acollir la presentació del «Pacte contra la segregació escolar a Catalunya: un compromís per a l’èxit educatiu». Es tracta d’una iniciativa conjunta del Síndic de Greuges i el Departament d’Educació de la Generalitat que compta amb la col·laboració dels diferents agents de la comunitat educativa.

L’Ajuntament de Piera ha estat un dels que s’ha adherit al projecte atès que considera necessari el foment de mesures per a una millora de l’èxit educatiu i que ajudin a garantir el dret a l’educació en igualtat d’oportunitats. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament, Josep Maria Rosell.

El pacte pretén recollir propostes concretes que ajudin a garantir el dret a una educació de qualitat i a fer que tothom hi pugui accedir en condicions d’igualtat.

Arxivat a: Educació
Pacte contra la segregació escolar
Pacte contra la segregació escolar
Pacte contra la segregació escolar
Pacte contra la segregació escolar