Portada > Actualitat > Notícies > Arriba l’11a edició de la Festa de la Forja

Arriba l’11a edició de la Festa de la Forja

01/04/2019

El dissabte, la plaça del Sant Crist s’omplirà de tallers de forja i vidre bufat oberts a la participació dels pierencs i les pierenques

El pròxim dissabte 6 d’abril, la plaça del Sant Crist viurà una nova Festa de la Forja, una iniciativa organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i el barri dels Gats que pretén mostrar a la ciutadania l’art dels vells oficis. Enguany, l’onzena edició arrencarà a les 10 hores amb un esmorzar gratuït i com marca la tradició, durant tot el dia hi haurà tallers oberts de forja i de vidre bufat a càrrec de Frank Carnerero.

A més, des de les 11 hores i fins a les 13 hores, els infants gaudiran d’una activitat de cistelleria de la mà dels Pescallunes. Tot seguit, hi haurà un vermut amenitzat amb la música de Forgats, un grup de folk del barri dels Gats i a continuació, s’organitzarà un gran dinar popular amb escudella del ferrer. El tiquet tindrà un preu de 7 euros per persona. Per últim, a les 16.30 hores, els nens i les nenes podran divertir-se pintant ous de Pasqua.

Arxivat a: Festes
Festa de la Forja 2018