Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 500 esportistes participen en la 3a Cursa BTT Penya la Buti

Prop de 500 esportistes participen en la 3a Cursa BTT Penya la Buti

01/04/2019

Els corredors, vinguts d’arreu de Catalunya, van recórrer més de 35 quilòmetres travessant pistes i corriols de l’entorn pierenc

El passat diumenge 31 de març, la Penya la Buti de Piera, amb el suport de l’Ajuntament, el Club Ciclista de Piera, persones voluntàries i patrocinadors, va organitzar la tercera edició de la seva popular cursa de muntanya. Gairebé 500 persones d’arreu del territori català van participar en la prova de més de 35 quilòmetres per diferents indrets de l’entorn pierenc. Els esportistes van travessar pistes i corriols seguint un itinerari molt exigent i tècnic. Alguns corredors de renom dins del panorama BTT català van formar part de la cursa pierenca.

Enguany, els guanyadors de la categoria general masculina van ser, per ordre d’arribada, Javier Jurado Sanchez, Xavier Pijuan Porcel i Jorge Sanchez Lara. Pel que fa a la general femenina, les campiones van ser Noemi Moreno Castañeda, Irene Martinez Domene i Raquel Egea Cortes.

Un any més, el gran nombre de persones participants situa la cursa com una cita ineludible per als aficionats del BTT de la vila, la comarca i tot Catalunya.

Arxivat a: Esports
3a Cursa BTT Penya la Buti
3a Cursa BTT Penya la Buti
3a Cursa BTT Penya la Buti
3a Cursa BTT Penya la Buti
3a Cursa BTT Penya la Buti
3a Cursa BTT Penya la Buti