Portada > Actualitat > Notícies > Últims dies per a sol·licitar una parada a la Fira del Sant Crist

Últims dies per a sol·licitar una parada a la Fira del Sant Crist

01/04/2019

Fins al divendres, les persones i empreses interessades poden formalitzar la seva petició emplenant un formulari en línia

La XXX Fira del Sant Crist se celebrarà els dies 27 i 28 d’abril i fins al pròxim divendres 5 d’abril, totes aquelles persones i empreses interessades a participar-hi poden formalitzar la seva sol·licitud. Per fer-ho, cal emplenar un formulari en línia i tot seguit, l’empresa organitzadora, Management i Disseny d’Espectacles (MIDE), es posarà en contacte amb la persona sol·licitant per confirmar la petició i si s'escau, donar detalls sobre la ubicació o els preus.

La Fira del Sant Crist ofereix la possibilitat de sol·licitar un estand amb tarima i tots els serveis necessaris o demanar els metres lineals per a posar-hi una parada o un remolc.

Enguany, la iniciativa arribarà a la seva trentena edició, consolidant-se com un referent a la vila i a la comarca. Organitzada per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera, la Fira del Sant Crist vol potenciar el comerç local i alhora mantenir la presència d’aquelles propostes de fora de la vila que poden aportar-hi un valor afegit.

Per a resoldre dubtes, cal contactar directament amb MIDE trucant al telèfon 93 310 53 62.

Arxivat a: Festes
Fira del Sant Crist 2017