Portada > Actualitat > Notícies > El Bàsquet Piera viu el millor cap de setmana de la seva història

El Bàsquet Piera viu el millor cap de setmana de la seva història

02/04/2019

Els set equips federats del club pierenc van guanyar els seus respectius enfrontaments al Pavelló Poliesportiu El Prat

El dissabte 30 i diumenge 31 de març, el club Bàsquet Piera va signar el millor cap de setmana des de la seva fundació, ara fa 14 anys. Els set equips federats van guanyar els seus respectius enfrontaments al Pavelló Poliesportiu El Prat de la vila, sent tres dels partits (Mini, Cadet B i Sènior) contra el primer classificat de la categoria.

L’equip Sènior va guanyar per 79-60 al Regina Carmeli i amb aquest triomf, els jugadors pierencs sumen la desena victòria en les darreres dotze jornades. L’equip Júnior va aconseguir un resultat de 66-61 davant del B. Navàs, amb la qual cosa es manté invicte des de l’inici de la temporada.

Per la seva part, el Cadet A continua primer després de guanyar per 103-43 al B. Ribes-Roquetes i se situa com a ferm candidat per aconseguir el campionat. També el Cadet B va aconseguir un 63-44 davant del fins ara invicte N. B. Olesa, triomf que impulsa als jugadors pierencs a lluitar pel títol.

Així mateix, l’equip Infantil segueix en primera posició després de guanyar per 91-71 al B. Molins. També l’equip Mini va aconseguir vèncer en el derbi anoienc contra el líder B. Igualada, fins ara invicte, per 65-52 i continua lluitant així per les primeres posicions de la categoria. Per últim, l’equip Pre-Mini, els més menuts del club, va aconseguir un resultat de 49-40 davant del B. Molins i se situa a tan sols un punt de la tercera posició.

Aquestes darreres victòries mostren el treball i l’esforç que dia a dia realitzen els diferents equips del Bàsquet Piera. El club pierenc compta també amb una categoria Escola, dos equips Amateurs formats per mares, pares i antics jugadors i jugadores, i sobretot amb una gran afició que fa vibrar el Pavelló Poliesportiu El Prat en cada enfrontament.

Arxivat a: Esports
Bàsquet Piera
Bàsquet Piera