Portada > Actualitat > Notícies > Un mes d’abril amb noves propostes a la Biblioteca de Piera

Un mes d’abril amb noves propostes a la Biblioteca de Piera

03/04/2019

El proper dia 8 s’obren les inscripcions per assistir a un curs de llengua de signes i un altre per ampliar els coneixements sobre l’ús de la càmera digital

Tres són les propostes formatives per a adults que la Biblioteca de Piera ha programat per als mesos d’abril a juny i que s’oferiran de forma gratuïta. La primera, Càpsules +55, és una aposta per apropar l’ús de la informàtica i les TIC a les persones majors de 55 anys que, en aquesta ocasió, girarà al voltant de l’ús del telèfon mòbil i les tauletes. Les sessions es realitzaran dimarts alterns de 10 a 12 h. Les inscripcions es van obrir el passat dilluns dia 1 d’abril.

La segona proposta és una introducció a la llengua de signes amb l’objectiu d’aprendre a comunicar-se amb persones amb deficiència auditiva. Les classes, de caire dinàmic i molt pràctiques, es programaran tots els dimecres del mes de maig i fins al 12 de juny de 18.30 a 20 h. La formació serà impartida per la Roser Vilà, intèrpret de llengua de signes, i compta amb la col·laboració de l’entitat Dispiera. Finalment, la Biblioteca oferirà un tercer curs destinat a aquelles persones que vulguin iniciar, consolidar o millorar el coneixement de la càmera digital. Les sessions aniran a càrrec de Rosina Ramírez, fotògrafa professional i es duran a terme els dissabtes 4 i 18 de maig i 1 i 15 de juny de 10 a 12.30 h. Les inscripcions per assistir tant al curs de llenguatge de signes com al de pràctica amb la càmera digital, s’hauran de formalitzar a la biblioteca a partir del proper dilluns dia 8 d’abril.

Exposicions i presentacions literàries

Durant aquest mes d’abril, la biblioteca té previst oferir altres propostes a la ciutadania. El proper dimarts dia 9 a les 19 h, en Màrius Montmany, professional de la comunicació audiovisual i director de Ràdio Piera, presentarà el seu primer llibre La teoria de les tres potes (i la quarta). Es tracta d’un assaig sobre les relacions personals obert a provocar l'opinió del lector i el debat enriquidor basat en l'experiència de cadascú.

Durant aquest mes s’hi podran veure també dues exposicions: Un passeig pel Penedès i les seves vinyes amb la Rusqui, és una mostra de les obres i treballs realitzats per les famílies participants al taller Tinta i Vi, a càrrec de Marta Araño, organitzat aquest passat mes de març per la Biblioteca. A la sala infantil, la Daniela Ortega presenta uns dibuixos de flors molt originals que, junt amb les abelles, reflecteixen la importància que la petita Daniela els confereix com a base principal de la vida. Les dues mostres es podran visitar fins el 27 d’abril.

Arxivat a: Cultura
taller tinta i vi
Llengua de signes
Llibre Màrius Montmany