Portada > Actualitat > Notícies > El prebenjamí de l’AE Piera es proclama campió de lliga

El prebenjamí de l’AE Piera es proclama campió de lliga

05/04/2019

Els jugadors van celebrar el triomf a casa després de l’últim partit de la competició que els va enfrontar a la Pobla de Claramunt

La temporada 2018-2019 no ha acabat encara però ja es pot assegurar que per als jugadors de l’equip prebenjamí de l’AE Piera ha estat un èxit. Tot i proclamar-se campions de lliga de forma matemàtica en la penúltima jornada, després de guanyar per 0 a 6 al camp del Capellades, els infants de 7 i 8 anys van celebrar-ho a casa on van jugar l’últim partit de la competició davant la Pobla de Claramunt, amb un resultat de 12 gols a 1 i un excel·lent nivell de joc.

Els prebenjamins de l’AE Piera van fer un pretemporada irregular, amb un bon paper en el torneig de Calaf en el qual van quedar tercers d'un total de 15 equips. L’inici de la lliga, però, va ser un cop de realitat per als jugadors que van perdre a casa en el primer partit de lliga per 3 gols a 6 contra l'Hostalets de Pierola, màxim rival a la competició. Tot i així, la bona feina feta per part de jugadors, tècnics i familiars i l’esforç i el treball constant van fer que acabessin fent una gran primera volta i que comencés la segona jugant contra l’Hostalets de Pierola i guanyant per 1 gol a 2 a l’equip que fins aquell moment era el líder de la competició.

Des del club destaquen l’actitud dels jugadors que, en el seu segon any de futbol-7 han sabut formar un grup molt sòlid i solidari. Valors com aquests han estat la base del seu aprenentatge i han fet possible assolir els objectius plantejats a l’inici de temporada i fins i tot despertar l’interès d’altres clubs d’arreu del territori.

Arxivat a: Esports
Prebenjamí AE Piera
Prebenjamí AE Piera