Portada > Actualitat > Notícies > Patinadores pierenques es classifiquen per al Campionat de Catalunya

Patinadores pierenques es classifiquen per al Campionat de Catalunya

08/04/2019

Diverses patinadores de patinatge artístic han obtingut bones posicions en les respectives competicions i es classifiquen per al Campionat de Catalunya

Les patinadores Carme i Aina Munné i Patricia Pelegrin, del Patinatge Artístic Piera, han participat aquest cap de setmana en el Campionat de Barcelona de categories sènior i junior que s’ha celebrat al municipi de Sant Fost de Campsentelles. 

En categoria junior, l’Aina Munné, amb un bon disc llarg, va obtenir una setena posició i es va classificar per al Campionat de Catalunya que se celebrarà del 18 al 20 d’abril a la població de Santa Cristina d’Aro i on la patinadora buscarà una plaça per participar en el Campionat d’Espanya. També en categoria junior, Patricia Pelegrin va debutar en l'àmbit nacional executant una bona actuació i aconseguint una dinovena posició. D’altra banda, Carme Munné, en categoria sènior, es va classificar en catorzena posició, per sota de patinadores de gran nivell en competicions europees com Carla Escrich o Grace Tara Lloret. 

D’altra banda, les pierenques Ariadna Cuevas i Arantxa Navarro, del Club de Calafell, han participat aquest cap de setmana en el campionat territorial de Tarragona a la localitat de l’Aldea. Totes dues s’han classificat per al campionat de Catalunya. L’Ariadna va quedar segona en categoria júnior després d’estar uns mesos sense patinar a causa d’un accident. L’Arantxa, tot i competir amb una lesió, va aconseguir una sisena posició en categoria sènior.

Arxivat a: Esports
Patinatge Artístic Piera
Ariadna Cuevas i Arantxa Navarro