Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant el turisme rural a la vila

Fomentant el turisme rural a la vila

11/04/2019

Representants municipals han visitat el Maset de la Costa, un allotjament situat al Bedorc que vol atraure visitants a la Vall de l’Anoia

Una representació de l’Ajuntament de Piera, encapçalada per l’alcalde, Jordi Madrid, ha visitat les instal·lacions del Maset de la Costa. Es tracta d’una masia dels segle XIV situada al barri del Bedorc que ofereix allotjament per a un màxim de 15 persones. Per la seva ubicació, envoltada d’oliveres i vinyes, la masia vol atraure visitants interessats en l’enoturisme, l’olivicultura o simplement en gaudir de la natura. 

Des del consistori han volgut conèixer aquest projecte que vol potenciar el turisme rural a la Vall de l’Anoia. Els propietaris de la masia no descarten poder utilitzar l’espai per oferir tallers i altres activitats destinades a visitants però també als veïns i veïnes de la comarca.

Arxivat a: Turisme
Visita Maset de la Costa
Visita Maset de la Costa
Visita Maset de la Costa