Portada > Actualitat > Notícies > En marxa una campanya per fomentar la pràctica del golf

En marxa una campanya per fomentar la pràctica del golf

16/04/2019

El Club de Golf Barcelona ofereix un curs d’iniciació gratuït per a les persones residents a les comarques de l’Anoia i el Baix Llobregat

El Club de Golf Barcelona, en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Golf, vol apropar la pràctica del golf i les seves instal·lacions als veïns i veïnes de l’Anoia i el Baix Llobregat. És per això que ha posat en marxa una campanya perquè els residents de la zona puguin gaudir d’un curs d’iniciació al golf gratuït. El curs consta de quatre classes pràctiques en grup que s’impartiran els caps de setmana del mes d’abril. Les persones interessades han de trucar al telèfon 937 728 800, i deixar les seves dades. Des del club es convida a tothom a provar-ho amb una primera classe i, en cas que agradi, continuar amb les altres tres sessions d’iniciació. Per a assistir-hi no cal tenir coneixements previs ni material específic, només unes sabatilles esportives i ganes de passar-ho bé.

El club, ubicat a la localitat de Sant Esteve Sesrovires, compta amb 2 recorreguts dissenyats per José Maria Olazábal. Es troba envoltat de natura i disposa d’una piscina d’estiu i d’espais per a la pràctica d’altres esports.

Arxivat a: Esports
Club Golf Barcelona
Club Golf Barcelona
Club Golf Barcelona