Portada > Actualitat > Notícies > Uns 190 nens i nenes participen en la Cursa Infantil de BTT

Uns 190 nens i nenes participen en la Cursa Infantil de BTT

16/04/2019

La segona edició d’aquesta prova ha tingut un caire solidari destinant els diners de les inscripcions a un projecte de l’Hospital de la Vall d’Hebron

El camp de futbol de Ca n’Aguilera va ser el punt de trobada de la segona edició de la Cursa Infantil de BTT de Piera. El passat diumenge 14 d’abril, un total de 190 nens i nenes aficionats a la bicicleta van gaudir d’una de les poques curses que se celebra a Catalunya exclusivament per a mini bikers.

Com en l’anterior edició, els participants es van distribuir en sis categories, segons la seva edat, i es van lliurar trofeus als tres primers classificats de cada categoria. També va haver-hi premis i medalles per a tots els esportistes així com un esmorzar popular.

Els diners recollits amb la inscripció, que tenia un cost de 2 euros, es van destinar íntegrament al projecte Contigo como en casa del centre de neonatologia avançada de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Aquest vol situar les famílies en el centre de cures del nadó, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l’hospital, on estiguin còmodes i comptin amb l’assessorament dels professionals.

La cursa infantil de BTT va estar organitzada per gent vinguda de la Penya la Buti, els Covards, la Diversitat i del Club Ciclista de Piera. També va comptar amb la col·laboració d’empreses i comerços com Bike World Piera, Ixcor, Aneto, Massapà, Café de la Vila, Bar el Jardín i amb el suport de l’Ajuntament de Piera i de l’Associació de Veïns de Ca n’Aguilera.

Arxivat a: Esports
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT
2a cursa infantil BTT