Portada > Actualitat > Notícies > Vetllant per la integració social del jovent que viu al centre d’acollida

Vetllant per la integració social del jovent que viu al centre d’acollida

26/04/2019

El dia 9 de maig s’oferirà a la ciutadania una sessió informativa sobre el programa de mentoria i com aquest pot ajudar als joves que migren sols

L’Ajuntament de Piera vol posar en marxa un programa de mentoria per afavorir la integració social dels joves que resideixen al centre d’acollida de la nostra vila. El dijous dia 9 de maig, el Teatre Foment de Piera acollirà una sessió informativa sobre el projecte que vol promoure una relació d’acompanyament entre persones adultes i els joves que migren sols. L’objectiu és oferir suport emocional als joves migrats sense referents familiars per tal d’afavorir-ne la vinculació a la societat catalana.

Aquesta funció d’acompanyament anirà a càrrec de persones voluntàries que exerciran com a mentors/es d’aquests joves, amb qui treballaran conjuntament, per un període de sis mesos a un any, aspectes com el coneixement i la participació, l’acompanyament en la formació lingüística i laboral o l’assoliment dels objectius marcats en el seu projecte educatiu individual.

La xerrada anirà a càrrec del director del centre Castell de Fang, la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció i un tècnic de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Aquesta es durà a terme el dia 9 de maig a partir de les 19 hores a la sala polivalent del Teatre Foment de Piera 1a planta).

Arxivat a: Serveis a les persones
Centre d'acollida Castell de Fang

Arxius adjunts