Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripcions per als nous tallers de la biblioteca

Obert el termini d’inscripcions per als nous tallers de la biblioteca

02/05/2019

Els nens i nenes de 8 a 12 anys podran aprendre a fer figures en 3D sense impressora o a construir un parc eòlic

Dijous dia 2 de maig s’inicia el període d’inscripcions per participar en dues accions formatives que organitza la Biblioteca de Piera. Els dies 16, 23 i 30 de maig, de 18.15 a 19.45 h, està previst dur a terme el taller “Figueres 3D sense impresora” per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Es tracta d’una introducció al modelatge i a la impressió 3D a través del dibuix amb un llapis 3D. L’activitat anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. La inscripció és gratuïta però les places són limitades.

Dimarts 14 de maig a les 18.15 h s’ha programat el taller “Construïm un parc eòlic”, també per a infants de 8 a 12 anys i conduit per Edukem-nos. Es tracta d’una proposta per aprendre què són les energies (amb material reciclat i Lego Wedo). La intenció és endinsar-se en el món de l’energia eòlica i veure com aquesta pot ajudar a obtenir energia. Per a participar-hi caldrà portar un ordinador portàtil amb scratch 2.0 instal·lat. La inscripció també és gratuïta.

Altres propostes culturals

La Biblioteca de Piera oferirà altres propostes durant aquest mes de maig. Fins al dia 31 es podran veure dues mostres d’art. Finestres de somnis és una exposició conjunta d’Armonia Mercader i Sergi Vàzquez, on els artistes ofereixen quadres en 3 dimensions, olis i acrílics fruit de la unió de camins i il·lusions que generen vides i generacions. L’Ion Rodríguez, presenta a la sala infantil els seus dibuixos que ha titulat Mis obras de arte, un recull que mostra les il·lustracions que ha anat realitzant des del Nadal 2017, moment en que es va començar a aficionar al dibuix.

D’altra banda, durant el mes de maig es posarà en marxa el 3r cicle de Contes XXL, un format de dinamització lectora adreçada als adults amb l’objectiu de difondre el gènere del conte entre aquest públic. Els divendres 3, 10, 17 i 24 de maig a les 21 h la biblioteca acollirà les narracions A quién corresponda amb José Manuel Garzón, Sí, però no exactament amb la Sandra Rossi, El rector de Vallfogona amb l’Albert Estengre, i La dona que somiava mariatxis amb l’Assumpta Mercader. Totes les sessions seran gratuïtes i s’obsequiarà els assistents amb una copa de cava.

Arxivat a: Cultura
Figures en 3D
Exposició Mis obras de arte
Contes XXL 2019