Portada > Actualitat > Notícies > Primera trobada d’emprenedors a Piera

Primera trobada d’emprenedors a Piera

03/05/2019

El proper dimarts dia 7 de maig s’organitza aquesta iniciativa que inclou ponències, una taula rodona i l’exposició d’idees per part dels participants

La sala polivalent del Teatre Foment acollirà el proper dimarts dia 7 de maig la primera trobada d’emprenedors a Piera. Es tracta d’una proposta sorgida a iniciativa de joves pierencs que compta amb el suport de l’ Ajuntament.

La trobada començarà a les 17 hores amb un còctel de benvinguda i una ponència a càrrec del regidor d’Empresa i Ocupació, Josep Llopart. Posteriorment, s’oferiran diverses conferències que aniran a càrrec de l’assessora empresarial Noèlia Hurtado; d’en Josep Maria Térmens, de l’empresa Aperitius Catalans, que explicarà la seva experiència d’èxit empresarial; i d’Isaac Mateos, subcampió d’Espanya de ciclisme adaptat.

Després d’un berenar per tal que els participants es puguin conèixer i relacionar-se entre ells, hi haurà una taula rodona amb emprenedors locals i una exposició d’idees. La cloenda anirà a càrrec de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid.

Les persones interessades en participar en la trobada han d’enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Trobada d'emprenedors

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 1,74 MB)
    Consulta el díptic amb la programació de la primera trobada d'emprenedors a Piera