Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per als cursos de natació de la propera temporada

Inscripcions obertes per als cursos de natació de la propera temporada

06/05/2019

Durant el curs 2019-2020, la Piscina de Piera tornarà a oferir sessions d’aprenentatge i perfeccionament per a infants i joves

La Piscina de Piera obre el termini d’inscripcions per a tots aquells infants i joves que vulguin practicar la natació la temporada vinent. L’oferta de cursos està adreçada a nens i nenes de 3 a 17 anys amb diversos nivells d’aprenentatge, des dels més petits que comencen a descobrir i adaptar-se al medi aquàtic fins a aquells que el que busquen és perfeccionar el seu estil. L’objectiu és promoure la pràctica de la natació al mateix temps que s’educa en valors i s’ofereix la possibilitat als infants i joves de divertir-se i fer nous amics.

L’existència del Club Natació Piera, creat l’any 2012 permet també participar en màsters i competicions federades.

Les persones interessades en rebre més informació poden adreçar-se a la Piscina de Piera (Passeig del Prat, 3-7), trucar per telèfon al 93 776 24 16 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També poden posar-se en contacte amb el Club Natació Piera a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon  619 21 71 39 de dimarts a dijous de 9 a 19 hores.

Arxivat a: Esports
La Piscina de Piera

Arxius adjunts