Portada > Actualitat > Notícies > La pierenca Elvira del Pozo cedeix el seu lloc com a segona dama

La pierenca Elvira del Pozo cedeix el seu lloc com a segona dama

08/05/2019

Una delegació pierenca la va acompanyar en l’acte de proclamació de l’Hereu i la Pubilla de la Catalunya Central 2019

El passat dissabte dia 4 de maig, els jardins Artigas de la Pobla de Lillet van acollir l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Catalunya Central. Una delegació pierenca encapçalada per l’alcalde, Jordi Madrid, va assistir a la jornada que cada any s’organitza en un municipi diferent amb la intenció de fomentar la tradició del pubillatge.

La pubilla de Balsareny, Judit Capdevila, i l'hereu de Navàs, Jordi Busquets, van ser proclamats els nous representants del pubillatge de les comarques centrals durant l’any 2019. Durant l’acte també es van escollir els que seran els seus acompanyants: els santfruitosencs Mariona Sagués i Roc Grandia són primera dama i primer fadrí, respectivament; Bernat Gil, d'Òdena, va ser nomenat segon fadrí; i la la pubilla de Solsona, Laia Ribalta, ha rellevat la pierenca Elvira del Pozo com a segona dama.

Arxivat a: Cultura
Proclamació Hereu i Pubilla 2019
Proclamació Hereu i Pubilla 2019