Portada > Actualitat > Notícies > Programació especial amb motiu de les eleccions municipals

Programació especial amb motiu de les eleccions municipals

09/05/2019

Piera Televisió oferirà un debat amb els candidats i Ràdio Piera entrevistarà els set caps de llista de les formacions que es presenten als comicis del 26 de maig

Els mitjans locals preparen una programació especial amb motiu de les eleccions municipals del proper 26 de maig. Piera Televisió oferirà dissabte, dia 11 de maig, un debat amb els set candidats a l’alcaldia que estarà moderat per Carles Muntaner i comptarà amb la col·laboració de l’equip de voluntaris del mitjà local. El debat començarà a les 18.30 h i es podrà seguir en directe a través d’una pantalla gegant instal·lada al Casal per a Joves i Grans (plaça Mar i Cel).

A partir de dimecres, dia 15 de maig, serà Ràdio Piera la que ofereixi una programació especial. L’emissora local té previst entrevistar els caps de llista de les set formacions polítiques que han presentat la seva candidatura a la vila:

  • Dimecres 15 de maig a les 21 h: Jorge Bernués (C's)
  • Dijous 16 a les 21 h: Júlia Bueno (CUP)
  • Divendres 17 a les 21 h: Francisco Ibáñez (PP)
  • Dilluns 20 a les 21 h: Sandra Bernad (AED-ECP)
  • Dimarts 21 a les 21 h: Javier Perellón (PSC)
  • Dimecres 22 a les 21 h: Josep Llopart (JXP)
  • Dimecres 22 a les 21.30 h: Jordi Madrid (ERC)

El dia 23 de maig, a les 21 h, serà el torn del Debat a 7 que s’emetrà en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament. Finalment, el mateix diumenge 26 de maig, a partir de les 20 h, un cop tanquin els col·legis electorals, Ràdio Piera començarà el Programa Eleccions 26M durant el qual es podrà seguir minut a minut l’escrutini de les meses i els resultats dels comicis.

La programació de Ràdio Piera es pot seguir a través del 91.3 de la FM o per internet, entrant al web www.radiopiera.cat.

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera