Portada > Actualitat > Notícies > L’ermita de Santa Creu de Creixà commemora el seu mil·lenari

L’ermita de Santa Creu de Creixà commemora el seu mil·lenari

13/05/2019

La celebració de diumenge va incloure una ballada de sardanes, una paella popular i la benedicció de la nova campana de l’església

Alta participació diumenge en els actes de commemoració del mil·lenari de l’ermita de Santa Creu de Creixà. Molts van ser els pierencs i pierenques que van assistir als diversos actes programats per a l’ocasió. La jornada es va iniciar amb una missa oficiada pel bisbe de Sant Feliu, i que va comptar amb l’actuació de la Coral Tríola. En acabar l’eucaristia es va beneir la nova campana de l’església i es va poder visitar una exposició amb la història de l'ermita il·lustrada amb documentació històrica i fotografies antigues. La mostra va estar amenitzada per la música del duet els SISU'S, de Sant Jaume Sesoliveres.

A partir de les 12 h, l'Agrupació Sardanista va organitzar una ballada de sardanes i es va comptar també amb l’actuació dels Falcons de Piera, que van estar acompanyats de la colla de gralles. Al migdia es va oferir als participants un bon àpat, amb una paella popular, i posteriorment se’ls va convidar a ballar sardanes amb la música de la Cobla Ciutat de Terrassa. 

Arxivat a: Cultura
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà
Mil·lenari de l'ermita Santa Creu de Creixà