Portada > Actualitat > Notícies > Unes 225 persones participen en la 20a Trobada de Puntaires

Unes 225 persones participen en la 20a Trobada de Puntaires

13/05/2019

Durant la jornada es va donar un reconeixement al senyor Juan Azcutia i es va veure una mostra de treballs realitzats en anteriors edicions

El passat dissabte es va celebrar la 20a Trobada de Puntaires a la Nau de Cal Sanahuja. La iniciativa va comptar amb la participació de 225 puntaires vinguts de Barcelona, Tarragona i Girona. Es tracta d’una xifra força alta atès que la data coincidia amb altres trobades convocades arreu del territori.

En l'esdeveniment es va poder veure, in situ, el treball de diversos puntaires i es va donar un reconeixement al treball més meritori, més virtuós i ben treballat, que va ser per al senyor Juan Azcutia. El premi va ser lliurat pel regidor de Cultura, Josep M Rosell, i per la puntaire pierenca Rosa Maria Boj. D'altra banda, durant la jornada es va exhibir una mostra de treballs realitzats en altres edicions de la trobada.

Des del col·lectiu de puntaires de Piera es vol fer un agraïment als comerços locals i a Hilaturas Presencia, que van aportar lots de fils i paneres per al sorteig.

Arxivat a: Cultura
20a Trobada de puntaires
20a Trobada de puntaires
20a Trobada de puntaires
20a Trobada de puntaires
20a Trobada de puntaires