Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca ofereix un taller d’expressió emocional per a infants

La biblioteca ofereix un taller d’expressió emocional per a infants

14/05/2019

Obert el termini d’inscripció per a participar en aquesta activitat destinada a nens i nenes de 6 a 10 anys

Els dimecres 28 de maig i 4 i 11 de juny, la Biblioteca de Piera realitzarà un taller sobre el llenguatge de les emocions destinat a infants de 6 a 10 anys. Les inscripcions ja estan obertes tot i que cal tenir en compte que les places són limitades.

Els participants aprendran a identificar, explicar i expressar les emocions primàries per tal de poder-les gestionar millor. Utilitzant el joc escènic (exercicis dramàtics, música o l’expressió corporal) es parlarà de tristesa, alegria, odi, por i amor.

Els nens i nenes jugaran, experimentaran i reflexionaran a l’entorn de les emocions. El fet de ser una experiència pràctica i vivencial, els facilitarà la comprensió del que suposa l’expressió emocional i els ajudarà a entendre millor que tot ésser humà té les emocions primàries en el seu interior. Les sessions seran lúdiques i pràctiques i es faran a partir de les 18.15 hores.

Arxivat a: Educació
El llenguatge de les emocions