Portada > Actualitat > Notícies > Unes 450 persones participen en la VIII Cursa dels Covards

Unes 450 persones participen en la VIII Cursa dels Covards

20/05/2019

En la categoria general, Dani Baena i Laura Fernández van ser els primers classificats després d’afrontar els 17,5 quilòmetres de la prova

La Pineda de Can Ferrer del Coll, al Bedorc, va acollir diumenge la vuitena edició de la Cursa del Covards. La prova va comptar amb un rècord de participació, atès que s’hi van inscriure 450 persones, de les quals un centenar eren corredors i la resta participants en la caminada.

Els esportistes van fer un recorregut exigent i tècnic de 17,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu, que passava per tres municipis: Piera Vallbona i Cabrera d’Anoia. En aquesta darrera localitat els participants es van trobar amb un tram de cordes, el salt de Cups, en el qual l’organització havia previst el suport de voluntaris per a garantir la seguretat dels corredors. Pel que fa als resultats, aquí teniu els guanyadors de cada categoria:

General masculí:

Dani Baena Mirabete

Oscar Monleon Sánchez

Javi Fernández Martínez

General femení:

Laura Fernández Cambara

Clara Calabuig Alemany

Olga Casulleras Gras

Veterà masculí: David Busquets Castells 

Veterà femení: Eva Ibañez Hila

Sènior masculí: Ivan Perales Cardenas

Sènior femení: Judit Tort Tarres 

Des de l’organització s’ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Piera, així com dels col·laboradors, participants i particulars que van fer possible una nova edició de la cursa.

Arxivat a: Esports
Cursa dels Covards 2019
Cursa dels Covards 2019
Cursa dels Covards 2019