Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per participar en una visita cultural a Besalú

S’obren les inscripcions per participar en una visita cultural a Besalú

23/05/2019

La sortida es farà el dissabte dia 15 de juny i el preu de l’activitat inclourà el transport, el dinar i les entrades als museus i edificis més destacats

La Biblioteca de Piera ofereix, el proper dissabte dia 15 de juny, una sortida al municipi de Besalú. L’estada inclou una visita guiada a la població, que fou seu d’un important comtat independent. Els participants passejaran per un dels conjunts històrico-artístics medievals més ben conservats de Catalunya i visitaran l’església de Sant Pere i la de Sant Vicenç (ambdues del S. XII), el call jueu i el majestuós pont romànic sobre el riu Fluvià. El dia es completarà amb una visita al museu de Microminiatures.

El preu de l’activitat és de 41,15 € i inclou entrades, transport i dinar. Les persones interessades podran formalitzar la inscripció del 27 de maig al 7 de juny a la biblioteca. Les places són limitades.

Altres propostes a la biblioteca

En el marc de la programació d’activitats culturals que la Biblioteca de Piera ofereix als seus lectors i amics, el dia 7 de juny, a les 18 hores, es farà un taller infantil anomenat L’aventura de programar. La proposta s’adreça a infants de 4 a 7 anys i anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Els nens i nenes faran una introducció al pensament computacional i al codi de programació a través del joc amb el Blue Bot, tot fent manualitats i disfresses. Les inscripcions s’obriran divendres 24 de maig. Les places són limitades.

Arxivat a: Cultura
Besalú
L'aventura de programar