Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de sisè participen en el programa Coneguem els nostres parcs

Alumnes de sisè participen en el programa Coneguem els nostres parcs

30/05/2019

La iniciativa, que pretén mostrar el patrimoni natural i cultural del nostre territori, va incloure una visita al castell i l’entorn d’Olèrdola

Els alumnes de sisè de primària de les escoles Creixà, Apiària i Herois del Bruc han tingut l’oportunitat de participar en el programa Coneguem els nostres parcs, una iniciativa de sensibilització envers el patrimoni natural i cultural del territori que els ha permès conèixer el medi natural més proper. Aquest objectiu s’ha aconseguit mitjançant un treball previ a l'aula i un itinerari pedagògic guiat per alguns espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

En concret, aquest any, degut a unes obres d’arranjament de la carretera d’accés al Parc Natural del Garraf, s’ha fet la visita començant pel castell i l’entorn natural d’Olèrdola. En qualsevol cas, la sortida ha complert les expectatives de l’alumnat i del professorat atès que han pogut comprovar com la roca calcària ha creat un paisatge exòtic, ric en formes càrstiques  i amb una vegetació pròpia.

La Gerència de Serveis d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, promou i gestiona el programa d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs. Aquest també compta amb el suport econòmic dels ajuntaments que hi participen, incloent l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Educació
Coneguem els nostres parcs
Coneguem els nostres parcs
Coneguem els nostres parcs
Coneguem els nostres parcs
Coneguem els nostres parcs
Coneguem els nostres parcs