Portada > Actualitat > Notícies > L’Hoquei Club Piera guanya el segon partit del play-off d’ascens

L’Hoquei Club Piera guanya el segon partit del play-off d’ascens

03/06/2019

L’Ajuntament posa a disposició dels aficionats un autocar per a desplaçar-se diumenge a la pista del Sant Just on es jugarà el tercer i definitiu partit

L'Hoquei Club Piera va fer els deures i va aconseguir imposar-se per 5 gols a 2, aquest passat diumenge, en el segon partit del play-off d'ascens de la categoria d'OK Lliga Plata. Va ser una victòria solvent, molt treballada i que iguala l'eliminatòria a una setmana del que serà el partit definitiu a la pista del Sant Just. El primer equip de l'hoquei pierenc es va mostrar fort davant d'un públic que no va parar de donar suport als jugadors en aquest segon partit de l'eliminatòria, en el qual el Piera estava obligat a vèncer després d'haver perdut el primer matx. 

Aquest proper diumenge 9 de juny, els jugadors de Joan Doncel tindran una gran oportunitat per a fer història i assolir la plaça a la categoria d'OK Lliga Plata en la que, passi el que passi, ha estat una temporada extraordinària. Per això, des del club, es demana el màxim caliu per combatre les dificultats de jugar l'últim partit a camp contrari i comptar amb un desplaçament massiu d'aficionats pierencs. 

Per a facilitar-ho, l'Ajuntament posa a disposició dels aficionats un autocar que sortirà a les 14 hores de l'avinguda de la Carretera (davant Els Arcs). Les reserves es poden fer al pavelló municipal aquest dilluns i dimecres de 17.30 a 20 hores o a l'establiment d'Agronatura Cal Raventós (avinguda de la Carretera d'Igualada, 41), en horari comercial.

Arxivat a: Esports
HC Piera play-off ascens
HC Piera play-off ascens
HC Piera play-off ascens
HC Piera play-off ascens
HC Piera play-off ascens