Portada > Actualitat > Notícies > L'HC Piera perd l'ascens però marca una temporada extraordinària

L'HC Piera perd l'ascens però marca una temporada extraordinària

11/06/2019

En l'últim i definitiu partit a la pista del Sant Just, jugadors i seguidors es van entregar en cos i ànima, quedant-se a molt poc d'aconseguir el somiat ascens

Aquest diumenge 9 de juny, l'HC Piera jugava el tercer i definitiu partit del play-off per assolir una plaça a la categoria d'OK Lliga Plata i ho va fer amb orgull, amb una gran afició al darrere i un joc desplegat ple d'oportunitats que, sobretot a la primera part, malauradament no van culminar en gols.

Malgrat això, el Piera es va plantar al descans amb només 1 gol a 0 en contra i va sortir amb tota la confiança a la segona. Prova d'això va ser l'empat que va donar força i moral als de Joan Doncel i la tercera part de la graderia va embogir quan uns minuts més tard es posaven per davant (1-2). El Sant Just, però, va aconseguir igualar el matx gairebé immediatament i durant molta estona el 2 a 2 apuntava el marcador. Oportunitats per a totes dues bandes feien preveure que la final podia caure a qualsevol costat i la fortuna va anar a favor dels locals que van deixar el 3 a 2 pràcticament fins a les acaballes del partit. El Piera va intentar-ho fins al final i va tenir una gran ocasió amb una falta directe que no va transformar. Ja amb el temps pràcticament esgotat i amb una gran tensió a la pista, el porter pierenc va ser expulsat i el Sant Just va tancar el partit amb el 4 a 2 definitiu.

Tot i tenir-ho a tocar i no aconseguir el molt esperat ascens, l'HC Piera ha desplegat un gran joc durant aquesta fase final de la temporada que s'ha de marcar com històrica més enllà del resultat en l'últim partit on el factor pista ha estat determinant. Un 10 també per l'afició que es va desplegar fins a Sant Just Desvern i que demostra la bona sintonia que hi ha entre la gran família que ha creat el club amb més tradició del municipi.

Arxivat a: Esports