Portada > Actualitat > Notícies > Consells per a garantir la seguretat de la gent gran

Consells per a garantir la seguretat de la gent gran

17/06/2019

Els usuaris i usuàries del centre de dia Mar i Cel van escoltar les recomanacions del cap de la Policia Local per a evitar estafes i robatoris

El passat divendres dia 14 de juny, el cap de la Policia Local de Piera, Toni Navarro, va visitar el centre de dia Mar i Cel per oferir als seus usuaris i usuàries alguns consells sobre seguretat. La intenció era explicar quines són les estafes i robatoris més comuns i, així, evitar que la gent gran de la vila es converteixi en víctima dels mateixos. 

A casa, es recomana no obrir la porta a desconeguts i, en cas que siguin operaris d’empreses de serveis, verificar-ho amb la companyia corresponent i demanar una identificació. Al carrer, s’aconsella evitar les abraçades de desconeguts, atès que poden ser una distracció per a fer-se amb la cartera o el telèfon mòbil. Als caixers automàtics, es recomana retirar quantitats petites i posar especial atenció en les persones que puguin semblar sospitoses. 

El cap de la Policia Local de Piera també va comentar als assistents a la xerrada que cal desconfiar en cas d’enquestes telefòniques i sempre que algú et demani una factura o et comuniqui que has estat guanyador d’un viatge. Es recorda que, en cas de ser víctima d’un delicte, cal trucar al telèfon d’emergències 112.  

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Xerrada per a una gent gran segura
Xerrada per a una gent gran segura
Xerrada per a una gent gran segura

Arxius adjunts

  • Una gent gran segura (PDF, 567 kB)
    Consells i recomanacions per a garantir la seguretat de la gent gran