Portada > Actualitat > Notícies > Constituït el nou Ajuntament amb Jordi Madrid com a alcalde de Piera

Constituït el nou Ajuntament amb Jordi Madrid com a alcalde de Piera

17/06/2019

Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Piera han signat un acord per tornar a governar junts durant els propers quatre anys

El passat dissabte dia 15 de juny es va celebrar el ple de constitució del nou Ajuntament de Piera. Durant l’acte es va constituir la mesa d’edat, formada pel regidor de més edat i el més jove dels escollits en les eleccions municipals del passat 26 de maig. Posteriorment, els regidors i regidores van prendre possessió del seu càrrec. Recordem que el nou consistori està format per 5 regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 4 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 4 de Junts per Piera, 1 de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), 1 del grup Ara es Demà, 1 de la CUP i 1 del Partit Popular (PP).

Un cop constituït l’Ajuntament, era el torn d’escollir a l’alcalde o alcadessa de la vila. Es van presentar un total de sis candidatures, de les quals la d’en Jordi Madrid va obtenir nou vots a favor (amb el suport de Junts per Piera), proclamant-se així alcalde de la vila. Per darrere van quedar Javier Perellon, amb 4 vots,i amb només un vot en Jorge Bernués, la Júlia Bueno, la Sandra Bernad i el Francisco Ibáñez.

El suport de Junts per Piera a la candidatura de Jordi Madrid ve motivat pel pacte de govern al que han arribat totes dues formacions per als propers quatre anys. En aquest han tingut molt de pes l’estabilitat i la bona sintonia de l’anterior legislatura i la voluntat de continuar amb molts dels projectes iniciats com poden ser la remodelació de l’edifici del Sanahuja, la construcció de la nova zona esportiva o la millora del servei de neteja.

Es preveu publicar properament el PAM (Pla d’Actuació Municipal) que recollirà les propostes que els dos partits polítics van anunciar en campanya electoral per al nou mandat.

Arxivat a: Administració local
Constitució del nou Ajuntament de Piera