Portada > Actualitat > Notícies > Piera se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Piera se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

21/06/2019

L’Ajuntament s’adhereix a una campanya que té com a objectiu la defensa de la diversitat sexual i de gènere

El proper divendres, dia 28 de juny, es commemora el Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. L’Ajuntament de Piera es vol sumar a aquesta iniciativa donant suport a una campanya de la Diputació de Barcelona anomenada “Connectem els municipis amb la diversitat sexual i de gènere. Per uns municipis orgullosos dels seus colors”, i que pretén implementar la Llei 11/2014 per a garantir els drets del col·lectiu LGTBI. 

Aquest 2019 es commemoren els 50 anys dels disturbis a Stonewall Inn al 1969 a la ciutat de Nova York, que van marcar l'inici de l'alliberament homosexual. El 26 de junys de 1977, a les Rambles de Barcelona va tenir lloc la primera manifestació pels drets del col·lectiu LGTBI de l'Estat espanyol, organitzada pel Front d'Alliberament Gai de Catalunya.  

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia Internacional de l'Orgull LGTBI