Portada > Actualitat > Notícies > Accés gratuït a la piscina municipal per l’onada de calor

Accés gratuït a la piscina municipal per l’onada de calor

28/06/2019

Aquesta mesura s’aplicarà divendres 28 i dissabte 29 de juny a partir de les 13 hores, tenint en compte les limitacions d’aforament de l’equipament

L’Ajuntament de Piera, davant l’onada de calor que està patint Catalunya aquests dies, ha decidit oferir l’accés gratuït a la piscina municipal divendres 28 i dissabte 29 de juny a partir de les 13 hores, coincidint amb la part del dia en què les temperatures són més altes. La voluntat de l’Ajuntament és posar a disposició de tots els veïns i veïnes una alternativa per passar aquestes jornades d’intensa calor, independentment de quina sigui la seva situació econòmica.

Aquesta mesura excepcional queda supeditada a la limitació de l’aforament de les instal·lacions, per la qual cosa es demana la comprensió i col·laboració de la ciutadania.

Des del consistori també es recorda la importància de seguir les recomanacions de Protecció Civil per combatre l’onada de calor: és important evitar sortir al carrer a les hores de més sol, reduir les activitats més intenses, beure aigua i sucs de fruita encara que no es tingui set i tenir especial cura dels col·lectius amb més risc com són els infants i la gent gran. Així mateix, es demana als usuaris i usuàries que facin un ús responsable de les instal·lacions.

Arxivat a: Comunicat
Piscina municipal de Piera