Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del cicle de concerts ‘Música en Viu’

Nova edició del cicle de concerts ‘Música en Viu’

01/07/2019

Durant el mes de juliol, la plaça del Peix acollirà tributs a Frank Sinatra i Aretha Franklin, havaneres catalanes i cubanes i un espectacle musical

El proper divendres dia 5 de juliol es donarà el tret de sortida a una nova edició del festival ‘Música en Viu’.  Aquest cicle de concerts es posarà en marxa amb l’actuació d’Agustí Burriel que oferirà als pierencs i pierenques un tribut a Frank Sinatra.

El MEV 2019 tornarà divendres 12 de juliol amb Haváname, una formació vocal femenina d’origen cubà i afincada a Barcelona que ens oferirà part del seu repertori d’havaneres catalanes i cubanes que, de ben segur, captivaran les persones assistents; una setmana més tard, divendres 19 de juliol, la banda Think farà un homenatge a la reina del soul Aretha Franklin; finalment, el cicle finalitzarà el dia 26 de juliol amb l’actuació del cor Geriona que ens oferirà el seu espectacle ‘Entre musicals’. El cor, format per disset noies, va néixer l’any 2001 a l’Escola Municipal de Música de Girona.

Els concerts es faran a la plaça del Peix i començaran puntualment a les 22 hores. En cas de pluja, les actuacions musicals es traslladaran al Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Cultura i espectacles
burriel