Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa un procés participatiu per elaborar el nou ROM

Es posa en marxa un procés participatiu per elaborar el nou ROM

04/07/2019

El Reglament Orgànica Municipal regula aspectes com el funcionament dels òrgans de l’Ajuntament, la transparència i la participació ciutadana

L'Ajuntament ha obert un procés participatiu per a la redacció d'un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) amb la voluntat de rebre propostes i suggeriments per a millorar el que es va aprovar l’any 2015. El ROM és el Reglament que regula el funcionament i la publicitat dels diferents òrgans del consistori i altres aspectes com els debats dels plens, la participació ciutadana o la transparència. 

Les persones interessades en participar-hi poden fer-ho a través d’una instància física o digital fins al proper dia 17 de Juliol a les 23.59 h. Tenint en compte les aportacions rebudes, es farà una proposta de reglament que es farà arribar al següent ple municipal i que, en cas de ser aprovada de manera provisional, quedarà exposada al públic per tal que, si s’escauen, es puguin presentar al ·legacions.

En el següent enllaç podeu consultar el Reglament Orgànic Municipal actualment vigent. La voluntat és que aquest nou ROM es pugui aplicar en més d’una legislatura. 

Arxivat a: Participació ciutadana
Sala de Plens