Portada > Actualitat > Notícies > Es publiquen les bases del 43è Concurs de Teatre Amateur

Es publiquen les bases del 43è Concurs de Teatre Amateur

08/07/2019

Les companyies interessades a participar-hi tenen temps per a formalitzar la inscripció fins al pròxim 31 de juliol

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases del 43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, que se celebrarà del 21 de setembre al 16 de novembre del 2019 al Teatre Foment de Piera. El concurs està obert a la participació de totes les companyies i grups teatrals sempre que els seus components siguin amateurs. Les obres seran seleccionades per una comissió nomenada especialment per a l’ocasió i se citarà els elencs seleccionats el dia 1 de setembre per a concretar l’ordre de les representacions. Aquestes es duran a terme els dissabtes 28 de setembre, 5, 12, 19 i 26 d’octubre, i 2, 9 i 16 i 23 de novembre, a les 21.30 hores.  

Com en anteriors edicions, hi haurà premis per als tres primers grups classificats i trofeus a la millor direcció, als millors actors i actrius principals i de repartiment, a la millor presentació escènica i un reconeixement que serà escollit per votació popular. El jurat qualificador, que estarà constituït per diverses persones vinculades al món del teatre, es reserva el dret de donar els accèssits que consideri oportuns.

Les companyies interessades a participar en aquesta edició del concurs tenen temps per formalitzar la inscripció fins al dia 31 de juliol. Han d’enviar un correu electrònic a les adreces (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e), acompanyant la sol·licitud d’un breu historial de la companyia, la sinopsi de l'obra, una fotografia de qualitat i el repartiment.

Els premis es lliuraran en el decurs d’un sopar d’amistat que se celebrarà en l’acte de cloenda, previst per dissabte 14 de desembre de 2019.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Premiats concurs de teatre amateur

Arxius adjunts