Portada > Actualitat > Notícies > S’incorporen 15 persones contractades a través de plans d’ocupació

S’incorporen 15 persones contractades a través de plans d’ocupació

08/07/2019

L’Ajuntament va iniciar el procés de selecció a finals del mes de maig amb la voluntat d’afavorir la inserció laboral de persones desocupades de la vila

Aquesta setmana han començat a treballar les 15 persones contractades per l’Ajuntament de Piera a través dels Programes complementaris de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona. Les incorporacions responen a la voluntat del consistori d’impulsar les polítiques actives d’ocupació i d’afavorir la inserció laboral de persones desocupades de la vila. La convocatòria per a la provisió de llocs de treball es va realitzar durant els mesos de maig i juny. En el procés de selecció es va establir un sistema de puntuació primordialment de caràcter social.

Els treballadors contractats ocupen tres places d’auxiliars administratius, una d’operari per a realitzar tasques mediambientals, una altra per al manteniment de l’enllumenat públic i una més per a vigilar la zona blava. També s’han incorporat tres paletes, tres operaris de manteniment i tres més de neteja.

Aquests nous programes de millora de l’ocupabilitat vénen a reforçar i ampliar els que es van dur a terme  a finals del 2018 i a principis del  2019 a través del SOC, com va ser el cas del Treball als barris i Treball i formació. En total, l’Ajuntament de Piera ha facilitat la incorporació al món laboral de 28 persones que han participat en els diversos programes ocupacionals.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ocupació