Portada > Actualitat > Notícies > Un tribut a Frank Sinatra omple la plaça del Peix

Un tribut a Frank Sinatra omple la plaça del Peix

08/07/2019

El primer concert del festival ‘Música en Viu’ va anar a càrrec d’Agustí Burriel, una de les veus més reconegudes entre les formacions de swing i blues del país

El passat divendres dia 5 de juliol es va donar el tret de sortida a una nova edició del festival ‘Música en Viu’. La plaça del Peix es va omplir de gom a gom per gaudir del primer concert d’aquest cicle que va anar a càrrec d’Agustí Burriel i la seva banda. La formació va oferir un tribut a Frank Sinatra on no van faltar grans èxits com Fly me to the moon, My way, o New York, New York. Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes i sol·licitades entre les formacions de swing i blues del país. En les seves actuacions s’envolta d’un grup de músics de primera per tal de retre un homenatge al gran Frank Sinatra, que l’any 2015 hagués fet els 100 anys. 

El MEV 2019 continuarà divendres vinent, dia 12 de juliol, amb Haváname, una formació vocal femenina d’origen cubà i afincada a Barcelona que ens oferirà part del seu repertori d’havaneres catalanes i cubanes que, de ben segur, captivaran les persones assistents. El concert començarà a les 22 hores i es farà a la plaça del Peix. En cas de pluja, les actuacions musicals es traslladaran al Teatre Foment.

Arxivat a: Cultura i espectacles
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra
MEV 2019 - tribut a Frank Sinatra