Portada > Actualitat > Notícies > Havaneres catalanes i cubanes en el segon concert del MEV

Havaneres catalanes i cubanes en el segon concert del MEV

15/07/2019

El públic assistent va gaudir de l’actuació del grup Havàname, una formació vocal femenina d’origen cubà i afincada a Barcelona

El passat divendres dia 12 de juliol es va celebrar el segon concert del festival ‘Música en Viu’ a la plaça del Peix. En aquesta ocasió va ser el grup Havàname el que va oferir part del seu repertori d’havaneres catalanes i cubanes. Es tracta d’una formació 100 % cubana formada per treus veus femenines que acompanyen amb el so de la guitarra clàssica espanyola i la percussió, aconseguint així una sonoritat més propera a les seves arrels caribenyes. El grup està format per Alelí Vázquez (soprà), Yanet Escobar (mezzo soprà), Laura Flores (contralt), Alex Fong (guitarra i baix) i  Yoan Sánchez (percussió). 

El MEV 2019 tornarà divendres vinent, dia 19 de juliol, amb Think i el seu homenatge a la reina del soul, Aretha Franklin. El concert començarà a les 22 hores i es farà a la plaça del Peix. En cas de pluja, les actuacions musicals es traslladaran al Teatre Foment.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Havaname - MEV 2019
Havaname - MEV 2019
Havaname - MEV 2019
Havaname - MEV 2019