Portada > Actualitat > Notícies > La plaça del Peix s’omple de propostes musicals durant el cap de setmana

La plaça del Peix s’omple de propostes musicals durant el cap de setmana

22/07/2019

El grup Think va oferir divendres un tribut a Aretha Franklin i dissabte Cecilia Espinosa va dirigir un concert de música de cambra

 Aquest cap de setmana, la plaça del Peix ha estat l’escenari de dues actuacions musicals que han tingut una bona acollida per part de la ciutadania. Divendres, dia 19 de juliol, en el marc del MEV 2019, el grup Think va oferir un homenatge a la reina del soul, Aretha Franklin. Va ser un concert molt dinàmic, amb un repertori molt rítmic que va fer aixecar el públic assistent. La cloenda del festival ‘Música en Viu’ arribarà divendres, dia 26 de juliol, amb el cor Geriona que ens convida a fer un tast dels musicals més destacats dels últims temps. Com ja és habitual, el concert començarà a les 22 hores.

Dissabte, dia 20 de juliol, Piera va commemorar el Dia Nacional de Colòmbia amb l’actuació de la corporació Tonos Humanos. L’orquestra, formada per 28 músics, va interpretar un repertori de temes típics de cant coral i a capella, sota la direcció de Cecilia Espinosa, una de les mestres amb major coneixement i trajectòria en la direcció simfònica i coral. 

Arxivat a: Cultura i espectacles
Think - MEV 2019
Think - MEV 2019
Think - MEV 2019
Think - MEV 2019
Orquestra Colòmbia
Orquestra Colòmbia
Orquestra Colòmbia