Portada > Actualitat > Notícies > Toni Bou guanya el seu 13è títol mundial a l’aire lliure

Toni Bou guanya el seu 13è títol mundial a l’aire lliure

22/07/2019

El pilot pierenc, de 32 anys, ha aconseguit sumar 26 campionats del món consecutius després de vèncer en el Trial de França

A falta encara d’una prova, que es disputarà al mes de setembre, Toni Bou ha aconseguit proclamar-se campió del món de trial a l’aire lliure per 13a vegada consecutiva. El triomf d’ahir diumenge en el Trial de França, amb tota una exhibició davant els seus rivals, va donar al pilot pierenc el seu 26è títol mundial en només 13 anys.

El pilot de l’equip Repsol Montesa ha disputat un campionat extraordinari amb set victòries en les set proves disputades. El resultat obtingut en el Trial de França, a la localitat d’Auron, suposa la victòria número 111 de la seva carrera.

El pasat 8 de març, Bou es proclamava campió del món de X-Trial (indoor) per 13a vegada consecutiva també a França, en el Trial de Marsella. Des que va aconseguir la seva primera corona, l’any 2007, el pilot pierenc ha dominat el Campionat del Món en totes dues especialitats.

Arxivat a: Esports
Toni Bou - 26è títol mundial