Portada > Actualitat > Notícies > Nous ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar

Nous ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar

23/07/2019

Les famílies interessades en accedir a aquestes beques tenen temps per a presentar-ne la sol·licitud fins al 15 d’octubre

L’Ajuntament de Piera, a través de la regidoria d’Ensenyament, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per donar suport a les famílies amb les despeses que suposa l’inici del curs escolar. Es poden beneficiar d’aquestes subvencions per a l’adquisició dels llibres de text i de material escolar tots els alumnes de P3 a batxillerat que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi, sigui en centres públics o privats concertats.

Més enllà del suport econòmic que suposen per a les famílies, les beques pretenen també afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

El termini per presentar les sol·licituds al Registre Municipal finalitzarà el dia 15 d’octubre. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre de Serveis La Bòbila (avinguda Carretera Igualada, número 2) o trucar al 937 760 076.

Arxivat a: Educació
Educació

Arxius adjunts