Portada > Actualitat > Notícies > S’obre una convocatòria de subvencions per a impulsar el comerç local

S’obre una convocatòria de subvencions per a impulsar el comerç local

24/07/2019

Els ajuts estan especialment pensats per a aquells comerciants que han agafat recentment un traspàs o que volen millorar el seu establiment

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvencions amb la finalitat de promocionar i impulsar el sector comercial i de serveis.

Els ajuts estan destinats a donar suport a la nova implantació de comerços, com és el cas de les persones que han agafat recentment un traspàs, a la millora dels establiments i a la instal·lació de sistemes de ‘Click & Collect’, que permeten al consumidor comprar per internet i recollir el producte posteriorment en una botiga física.

El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat 8 de juliol i finalitzarà el dia 31 de desembre de 2019 o quan s’exhaureixi el pressupost destinat a aquest programa.

Les persones interessades han de formalitzar la petició a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.

Es poden consultar les bases de la convocatòria en els documents adjunts.

Arxivat a: Comerç
Comerç local

Arxius adjunts