Portada > Actualitat > Notícies > Tota una setmana dedicada al jovent

Tota una setmana dedicada al jovent

26/07/2019

L'Eixam de Piera, amb el suport de la regidoria de Joventut, ha programat activitats diverses del 29 de juliol al 4 d’agost

El proper dilluns 29 de juliol es donarà el tret de sortida a la Setmana Jove, una iniciativa organitzada per l’Eixam de Piera i que compta amb el suport de la regidoria de Joventut. Fins al proper diumenge dia 4 d’agost, els pierencs i pierenques podran participar en tot un seguit de propostes especialment pensades per a dinamitzar les estones d’oci del jovent. Una de les novetats d’aquesta edició és l’ampliació dels dies dedicats a aquesta iniciativa, atès que fins ara les activitats se centraven en un cap de setmana. 

La batucada que oferiran els Sbombats serà l’inici de tota una setmana dedicada als joves. Sopars populars, una batalla de galls, la guarrada i sessions de cinema a la fresca són només algunes de les propostes destacades. Dijous dia 1 d’agost, Piera acollirà un festival de cultura urbana a la font del Prat, i dissabte 3 d’agost, la música serà la protagonista amb un vermut acústic amb El Pubill del Raval i el festival Devotion. Diumenge, hi haurà tallers diversos, una sessió de chill out amb els artistes Maria Rama i Joan Fenoy i el concert de la Séptima Trastada, que tancarà la celebració. 

Podeu consultar el programa d’activitats complet en l’enllaç adjunt.

   

Arxivat a: Joventut
III Cap de Setmana Jove de Piera