Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de subvencions per a entitats

Nova convocatòria de subvencions per a entitats

31/07/2019

Fins al pròxim divendres 9 d’agost, les associacions interessades poden presentar les seves sol·licituds telemàticament

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts per a la realització de projectes i activitats per part d’entitats vinculades a l’àmbit de les polítiques socials. Les associacions han d’estar constituïdes legalment, no tenir ànim de lucre i estar establertes a Catalunya.

Les entitats interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al pròxim divendres 9 d’agost. Com que aquest tràmit només es pot fer per Internet, es recomana fer-ho telemàticament al més aviat possible per evitar el col·lapse del sistema els últims dies.

Es pot consultar l’anunci de la convocatòria en el document adjunt.

Arxivat a: Serveis a les persones
Subvencions

Arxius adjunts

  • Convocatòria (PDF, 124 kB)
    Anunci de la convocatòria d'ajuts per a la realització de projectes i activitats per part d’entitats de l'àmbit de polítiques socials