Portada > Actualitat > Notícies > Jordi Madrid i Xavier Boquete tracten els punts en comú de les viles

Jordi Madrid i Xavier Boquete tracten els punts en comú de les viles

09/08/2019

L’alcalde pierenc, Jordi Madrid, ha rebut a l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, per parlar de diferents temes d’interès per a ambdós municipis

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, s’han trobat per tractar diversos aspectes comuns de la realitat d’ambdues viles. Durant la reunió, han parlat de la connexió entre Piera i Masquefa a través de la via verda - Camí Ral, del tram de la B-40 entre Abrera i La Beguda i del desdoblament de la via B-224, que suposaria una disminució del trànsit pesat pel mig de la vila i potenciaria el polígon industrial de Piera.

Així mateix, han aprofundit sobre com es pot millorar la connexió amb Barcelona a través dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i han fet palesa la seva preocupació actual per l’abocador i l’Ecoparc dels Hostalets de Pierola, així com han exposat les conseqüències que tenen aquestes infraestructures en general i especialment per a les dues viles.

Per últim, han acordat obrir les trobades a altres municipis amb punts en comú, com Hostalets de Pierola, Sant Esteve de Sesrovires o Esparreguera, i sumar així esforços per fer front a les diferents problemàtiques i tractar amb organismes superiors amb més força.

Arxivat a: Serveis a les persones
Trobada Jordi Madrid i Xavier Boquete